Download Tembang Dan Lirik Syi'ir Tanpo Waton


Astaghfirulloh Robbal baroyaah 
Astaghfirulloh Minal Khothoyah 
Robbi zithni 'ilmannafii'aa 
Wawaffiqni 'Amalaan sholikha 

Ya roshulalloh salam mun'alaika 
Ya rofi'asyaaniwaddaarojii 
'Athfataiyajii rotal'alaami 
Ya Uuhailaljudiwalkaromi 
Ya Uuhailaljudiwalkaromi 

Ngawiti ingsun nglara syi'iran 
Kelawan muji pareng pengeran 
Kang paring rohmat lan kenikmatan 
Rino wengine tanpo pitungan 
Rino wengine tanpo pitungan 

Duh bolo konco prio wanito 
Ojo mung ngaji syare'at bloko 
Gur pinter dongeng nulis lan moco 
Tembe mburine bakal sangsoro 
Tembe mburine bakal sangsoro 

Akeh kang apal Qur'an Hadist e 
Seneng Ngafirkeh marang liyane 
Kafir e dewe Ga' di gatekke 
Yen isih kotor ati akale
Yen isih kotor ati akale

Gampang kabujuk Nafsu angkoro 
Ing pepaese Gebyare ndunyo 
Iri lan meri sugi e tonggo 
Mulo atine peteng lan Nisto
Mulo atine peteng lan Nisto

Ayo sedulur Jo nglale ake 
Wajib e ngaji sak pranatane 
Nggo ngandelake iman Tauhid e 
Baguse sangu mulyo matine
Baguse sangu mulyo matine

Kang aran sholeh bagus atine 
Kerono mapan sari ilmune 
Laku torekot lan ma'rifate 
Ugo hakekot manjing rasane
Ugo hakekot manjing rasane

Alqur'an kodhim wahyu minulyo 
Tanpo tinulis iso diwoco 
Iku wejangan guru waskito 
Den tancep ake ing njero dodo
Den tancep ake ing njero dodo

Kumantel ati lan pikiran 
Mrasuk ing badan kabeh njeroan 
Mukjizat rosul dadi pedoman 
Minongko dalan manjing e iman
Minongko dalan manjing e iman

Kelawan Alloh Kang maha Suci 
Kuduh rangkulan rino lan wengi 
Di tirakati di riadhoi 
Dzikir lan suluk jo nganti lali
Dzikir lan suluk jo nganti lali

Urip e ayem rumongso aman 
Dununge roso tondo yen iman 
Sabar nerimo snajan paspasan 
Kabeh tinakdir saking pengeran
Kabeh tinakdir saking pengeran

Kelawan konco dulur lan tonggo 
Kang podo rukun ojo daksio 
Iku sunnah e rosul kang mulyo 
Nabi muhammad panutan kito
Nabi muhammad panutan kito

Ayo nglakoni sekabeane 
Alloh kang bakal ngangkat drajate 
Senajan ashor toto dhohire 
Ananging mulyo makom drajat e
Ananging mulyo makom drajat e

Lamun palastro ing pungkasane 
Ora kesasar roh lan sukmane 
Den gadang Alloh syuargo manggone 
Utuh mayite ugo ules
Utuh mayite ugo ules

Ya roshulalloh salam mun'alaika 
Ya rofi'asyaaniwaddaarojii 
'Athfataiyajii rotal'alaami 
Ya Uuhailaljudiwalkaromi
Ya Uuhailaljudiwalkaromi

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Download Tembang Dan Lirik Syi'ir Tanpo Waton"

Posting Komentar